Ježići kao Betlemaši

JEŽIĆI KAO BETLEMAŠI

 

Ne može nam ništa ni potres ni pandemija – petrinjska tradicija se nastavlja! 🙂

Moj grad Petrinja naziv je projekta koji provode odgojiteljice i djeca odgojno-obrazovne skupine Ježići. Jedan prekrasan rezultat koji je proizašao iz projekta je knjiga Petrinja A-Ž, koja je već predstavljena roditeljima i drugim posjetiteljima na Tominju u Petrinji. U knjizi su objedinjene ilustracije djece koje prikazuju petrinjske građevine i druge petrinjske motive.
 
Mali Ježići su u sklopu projekta odglumili i igrokaz Betlemaši, običaj koji je u ovo blagdansko vrijeme karakterističan za Petrinju. Tako nastavljaju petrinjsku tradiciju uz poruku: “Možda ne možemo ophoditi petrinjske domove fizički, ali u ovim vremenima to možemo barem online!“. Dijelimo s vama video kao božićnu čestitku svima. 
 

Čestit i blagoslovljen Božić i bolju novu godinu svim Petrinjcima, “velikima” i “malima”, žele djeca skupine Ježići, s odgojiteljicama Ivanom Berišom i Martinom Pentek na pravi petrinjski način! 

Dječji vrtić Petrinjčica želi sretan Božić te mirom, veseljem i ljubavlju ispunjenu 2022. godinu djeci, roditeljima i svim prijateljima vrtića!