Obavijest o Provedbenom planu otvaranja dječjeg vrtića 11.5.

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE KOJA POLAZE U VRTIĆ OD 11.5. – PROVEDBENI PLAN OTVARANJA DJEČJEG VRTIĆA 11.5.

 

Poštovani roditelji,

obzirom da ste najavili polazak vaše djece u vrtić od 11.5., donosimo Provedbeni plan otvaranja dječjeg vrtića, izrađen sukladno uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Pozivamo vas da plan dobro proučite i da za sve dodatne informacije redovito pratite obavijesti na internetskoj stranici našeg vrtića.

Plan sadržava upute za roditelje i djelatnike o postupanju i organizaciji rada u iduća dva tjedna. U planu možete pronaći raspored djece po skupinama. Skupine su organizirane prema preporukama Ministarstva i Zavoda te obzirom na naše uvjete i organizacijske mogućnosti. Najveća promjena odnosi se na objekt Kapljica (Sajmište) – za djecu iz tog objekta oformljena je skupina u centralnom objektu Izvor (Milana Dujnića 25), u kojem je dostupno prostrano dvorište, obzirom da zbog preporuke o socijalnom distanciranju nije moguće realizirati šetnje s djecom kako je bilo uobičajeno za Sajmište, a da se istodobno preporuča češći boravak na zraku.

Podsjećamo da u ponedjeljak 11.5. pri dolasku ne ulazite u vrtić, nego pričekate dežurnu odgojiteljicu koja će primiti dijete. Donosite popunjenu i od strane oba roditelja/skrbnika potpisanu Izjavu koju su vam ranije proslijedile odgojiteljice i dostupna je na internetskoj stranici vrtića. Također, donosite ruksak djece s rezervnom odjećom, papučama, pidžamom, po potrebi bočicom i dudom. Moramo vas zamoliti da ne donosite igračke niti druge predmete koji djeci nisu prijeko potrebni, u skladu s preporukama. Nadalje ćete ruksak donositi petkom, kako bi bio već spreman u vrtiću za ponedjeljak.

Molimo vas da zajednički i odgovorno djelujemo u ovoj situaciji, koja i vama i nama predstavlja izazov i nepoznanicu, prije svega s ciljem zaštite i dobrobiti djece, vas i nas.

Roditeljima djece koja polaze u vrtić od 11.5. ova obavijest upućena je i e-mailom, pa vas i ovdje zamoljavamo da nam potvrdite primitak obavijesti.

* Dopuna provedbenog  plana : Organizacija rada administrativnog osoblja

Zahvaljujemo vam se na razumijevanju i suradnji!

 

Srdačno vas pozdravljamo,

Vaš Vrtić