Obavijest o radu vrtića od 25.5.

VAŽNA OBAVIJEST RODITELJIMA O DALJNJOJ ORGANIZACIJI RADA VRTIĆA

 

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova s jučerašnjim datumom (20.5.). Molimo vas da nas obavijestite o potrebi korištenja usluga vrtića. Informaciju o planiranom polasku u vrtić javite povratno na mail vaših odgojitelja.

Ukoliko planirate polazak djeteta u vrtić, naznačite je li to

od ponedjeljka 25.5.2020.

ili

od ponedjeljka 1.6.2020.

Radi organizacije rada i prehrane djece izuzetno nam je važno imati podatke o broju djece. Zbog popuštanja mjera i očekivanog porasta broja djece u vrtiću ove informacije su nam potrebne ranije.

Molimo vas povratnu informaciju najkasnije do petka, 22.5. do 10 sati.

 

Važne napomene:

  • Djeca iz objekta Kapljica (Sajmište) idućeg tjedna (25. do 29.5.) bit će i dalje u centralnom objektu Izvor, a o daljnjoj organizaciji ćete biti pravovremeno obaviješteni.
  • Napominjemo da i dalje vrijede određene mjere predostrožnosti prema preporukama Zavoda. Roditelji pri dovođenju i odvođenju djece ne ulaze u vrtić. Održava se socijalna distanca pred ulazom vrtića i prate sve ostale mjere izdane od Zavoda. Molimo vas da pročitate priložene upute i da ih slijedite sa ciljem zaštite djece, vas i nas.
  • Još je na snazi odluka Gradskog vijeća o neplaćanju vrtića za svu djecu koja ga taj mjesec ne pohađaju. Cijena u slučaju dolaska djeteta u vrtić od 25.5. za svibanj je umanjena, plaća se 80% iznosa. Za ostale informacije i informacije o plaćanju za lipanj pratite obavijesti na našoj internetskoj stranici.

 

Ovu obavijest zaprimit ćete tijekom dana i putem elektroničke pošte.

 

Zahvaljujemo se na suradnji i razumijevanju!

Vaš Vrtić