OBAVIJEST RODITELJIMA O POČETKU PEDAGOŠKE GODINE

OBAVIJEST RODITELJIMA O POČETKU PEDAGOŠKE GODINE

 

Poštovani i dragi roditelji,

nova pedagoška godina započinje u srijedu, 1. rujna 2021. godine, u objektima Izvor, Kapljica, Duga i Sunce. Djeca iz objekta Slap (Ul. Ivane Brlić Mažuranić 12) će do 20. rujna 2021. godine privremeno biti smještena u objektu Sunce (Sisačka ulica 87). Otvorenje objekta Slap bit će 20. rujna 2021. godine kad će sva djeca moći krenuti u svoj matični objekt. Ukoliko djeca iz objekta Slap neće privremeno dolaziti u objekt Sunce i neće koristiti usluge vrtića do 20. rujna, cijena vrtića bit će umanjena za mjesec rujan i iznosit će 240 kn.

Napominjemo da su i dalje na snazi epidemiološke mjere prema UPUTAMA ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19 VEZANO UZ RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022. koje su donijeli Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Posebno vas podsjećamo na odgovorno ponašanje vezano za donesene zdravstvene preporuke (podsjetite se ovdje!). S obzirom na upute, vrijeme koje će roditelji novoupisane djece boraviti u skupini s djetetom tijekom perioda prilagodbe bit će ograničeno na najviše 10 minuta tijekom prva dva dana boravka djeteta u skupini. Tijek prilagodbe roditelji će dogovarati s odgojiteljima.

Također, podsjećamo roditelje na MJERE ZAŠTITE OD POTRESA I PROTOKOL POSTUPANJA koje je donio vrtić i obaveze roditelja koje proizlaze iz njih.

Zahvaljujemo se svim roditeljima na strpljenju, suradnji i razumijevanju!

Svima želimo uspješnu i veselu pedagošku godinu koja je pred nama!

Vaš Vrtić