Poziv roditeljima

POZIV RODITELJIMA

 

Poštovani roditelji,

naš vrtić pozvan je na suradnju u projektu Briga o mentalnom zdravlju i psihosocijalna podrška na područjima pogođenim potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji koji provode UNICEF i Društvo za psihološku pomoć.

Kroz projekt se obiteljima nudi prva psihološka pomoć nakon traumatskog događaja – potresa. Pomoć se provodi na način da mobilni timovi dolaze u obitelji kako bi djeci i roditeljima pružili prvu psihološku pomoć psihoedukativnog tipa. Mobilne timove čine po dva iskusna psihologa te jedan student, svi posebno educirani za rad u području pružanja podrške traumatiziranoj djeci nakon velikih katastrofa i kriznih događaja velikih razmjera.

Na ovaj način nastavljamo s osnaživanjem naše djece i roditelja nakon potresa, nakon već provedenih grupa podrške za zaposlenike vrtića i roditelje, pa vas sve pozivamo i toplo preporučamo da se odazovete i iskoristite priliku za ovakav oblik podrške.

Za prijavu za dolazak mobilnog tima u vašu obitelj obratite se vrtićkoj psihologinji s vašim podacima (ime i prezime djeteta, adresa, kontakt roditelja) na e-mail adresu dvpetrinjcica.psiholog@gmail.com, na telefonski broj 044/812-134 ili izravno voditeljici projekta na e-mail adresu nikolina@dpp.hr.

 

Vaš Vrtić