VAŽNA OBAVIJEST RODITELJIMA O ORGANIZACIJI RADA OD 1.3.2021.

VAŽNA OBAVIJEST RODITELJIMA O ORGANIZACIJI RADA OD 1.3.2021.

 

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da ćemo u narednom periodu počevši s 1.3.2021. godine odgojno-obrazovni rad organizirati u tri objekta – uz Izvor i Sunce u kojima smo već krenuli s radom u prilagođenim uvjetima, s radom započinjemo i u objektu Kapljica (Sajmište, D. Petrovića 18/3). Obzirom da se naša dva velika objekta Slap i Duga, u kojima je bilo smješteno 10 odgojno-obrazovnih skupina, spremaju za veću sanaciju, molimo vas za razumijevanje za novonastale uvjete u kojima će se rad provoditi.

 

Raspored rada od 1. ožujka 2021.

U centralnom objektu IZVOR (na adresi Milana Dujnića 25) bit će smještena djeca iz objekata:

IZVOR

SLAP

U objektu SUNCE (na adresi Sisačka ulica 87) bit će smještena djeca iz objekata:

SUNCE

DUGA

skupina ZVJEZDICE (iz objekta SLAP)

U objektu KAPLJICA (na adresi Dražena Petrovića 18/3) bit će smještena djeca iz objekta:

KAPLJICA (prema uobičajenom rasporedu)

 

VAŽNO:

  • Obavezni ste odgojiteljima najaviti polazak djeteta u vrtić najmanje 2 dana unaprijed.
  • Na ulasku u vrtićke objekte bit će raspored skupina po sobama dnevnog boravka gdje ćete pronaći u kojoj sobi je smještena skupina vašeg djeteta.
  • Svi roditelji su prije polaska djeteta u vrtić obavezni upoznati se s Mjerama zaštite od potresa i protokolom postupanja u slučaju potresa.
  • Napominjemo da su i dalje na snazi epidemiološke mjere te vas molimo da se istih pridržavate (nošenje maski, obavezna dezinfekcija pri ulasku, mjerenje temperature djeci prije dolaska u vrtić i evidentiranje u bilježnice…).

 

Zahvaljujemo se svima na razumijevanju, suradnji i strpljenju, posebno u početnom periodu zajedničke prilagodbe na novonastale uvjete!

Vaš Vrtić